Nem vagy bejelentkezve.
Marlboro Man írta:
"Vanczák Vilinek mondtam, hogyha ez az első gólja, akkor fizethet hazafelé valamit a csapatnak, de egyből védekezett, hogy öngólja már van..." – mondta a Dárdai a Sport Televíziónak.
A sóher ginyó... ![]()
Johnnie Walker írta:
kisbene írta:
25 percet szoptam a büfénél a második félidőben.. -.-
Johnnie Walker írta:
Ennyire nem emlékszel?Én tuti be nem álltam volna abba a sorba...
Én próbáltam tolakodni előre fele,de lehetetlen volt
Meg a kocsiban úgyis volt még egy söröm,szóval ![]()
Szűcs Lali kimondta, amiről eddig nem nagyon beszéltek. ![]()
"– Lothar Matthäus lemondatta velem gyakorlatilag a válogatottságot. Nem írtam alá annak a menedzsercsoportnak, amelyik hozzá közel állt, ezt követően pedig kikerültem a nemzeti csapatból."
smith1985 írta:
Egész jól játszottunk helyenként... Rudolf viszont baromira nem csapatember... csomó labdát szórt el az önzősége miatt.
Igen, legalább a kapusba rúghatta volna azt a ziccerét mielőtt lecserélték..
RED HELL írta:
Marlboro Man írta:
"Vanczák Vilinek mondtam, hogyha ez az első gólja, akkor fizethet hazafelé valamit a csapatnak, de egyből védekezett, hogy öngólja már van..." – mondta a Dárdai a Sport Televíziónak.
![]()
Marlboro Man írta:
![]()
MindigÚjpest írta:
Úgy tűnik nem rossz helyszín ez a győri pálya:modern,jó a talaj és a hsz.-ekből látom,hogy jó volt az egerszegieknek,szombathelyieknek is,Sopron sincs messze és végül is a fővárosból is 1óra autópályán!Szegény keletiek!
A létszám miatt főleg miskolciak!
Előttem Tiszacsege feliratú zászló lobogott ![]()
Egy pesti cimborám viszont valóban a rossz vonatközlek miatt nem tudott jönni :S
MindigÚjpest írta:
Bajcsy írta:
Fiatal volt,fekete haj,kék szem,hamvas fehér bőr
Tyyűűűhh
Azért még mindig felemelő érzés válogatott meccsre járni![]()
De a legnagyobb élményem a lengyel-magyar meccs marad Chorzów-ban,2003-ban ooooohhOtt én is voltam :)Ott nyerhettünk is volna,ha Tököli nem töketlenkedik annyit
Jaja ![]()
A legnagyobb a Himnusz volt. Bemondták a hangosban,h bocsesz,nem tudjuk lejátszani ,ezért kérjük kedves magyar barátinkat hogy énekeljék el a himnuszukat.
Ment a fújolás ,de pár mp múlva mindenki telitorokból nyomta a Himnuszt ![]()
Hát én nem tudom ki milyen meccset látott de az én véleményem az, hogy egy halál gyenge és unalmas válogatott (orosz) játszott egy viszonylag jól játszó??? magyar válogatott ellen. Sok sikert majd a második hely megszerzéséhez, de ezzel a játékkal nem érnek majd oda, ettől jóval több kell majd, legyünk realisták. Köteles Lacit viszont a kapuba!!!!!!!!!
MindigÚjpest írta:
Úgy tűnik nem rossz helyszín ez a győri pálya:modern,jó a talaj és a hsz.-ekből látom,hogy jó volt az egerszegieknek,szombathelyieknek is,Sopron sincs messze és végül is a fővárosból is 1óra autópályán!Szegény keletiek!
kiváló. főleg, hogy nincs vonat vissza Pestre fél 10 után. tényleg zseniális...
Salsa írta:
Koeman milyen jófej volt, a végén megdícsérte a győri stadion gyepét.
Gondolom látta már a többit, azért.
MindigÚjpest írta:
Voltak miskolciak is.
MindigÚjpest írta:
Bajcsy írta:
Tyyűűűhh
De a legnagyobb élményem a lengyel-magyar meccs marad Chorzów-ban,2003-ban ooooohhOtt én is voltam :)Ott nyerhettünk is volna,ha Tököli nem töketlenkedik annyit
Nomen est omen.
Bajcsy írta:
Tyyűűűhh
De a legnagyobb élményem a lengyel-magyar meccs marad Chorzów-ban,2003-ban ooooohh
Ott én is voltam :)Ott nyerhettünk is volna,ha Tököli nem töketlenkedik annyit ![]()
atee írta:
Kooliver írta:
atee írta:
Ez akkor baj tudod,ha valaki elfoglalja a TE helyed,bnőd vagy feleséged, vagy haver, apa,fiad stb...és nem képes a parasztja felállni és átengedni azt a helyet,ami téged megillett,amit te vásároltál meg ,és kénytelen vagytok egymástól külön nézni a meccset....
Ok,velem nem fordul elő ilyesmi,mert én elhajtom a gecibe az ilyetde van aki nem teszi meg
Egyet kell értsek veled részben. Én is elhajtottam a gyereket a helyemről, pedig akkor még alig voltak a stadionban. Viszont aki olyan helyre vesz jegyet, ahol állva szurkolnak, több az ultra, az ne csodálkozzon, ha nem onnan nézi meg a meccset, ahova a jegye szól.
Igaz is. Akkor azt a szektort ne nézzük,ahol az ultrák vannak.
De a többi helyen azért illene úgy helyet foglalni,hogy másokkal ne basszunk már ki. És ez nem annak a hibája aki a stadionban a szektorokat meg a lelátókat megjelölte,hanem azoké akik olvasni sem tudnak. A keleti az keleti,a nyugati az nyugati oldal. a Biztonsági őrök akik a jegyet nézik,azok is figyelhetnének jobban,tájékoztathatná a szerencsétlent,hogy a másik felén van a helyed vagy vmi.
Majdnem elvették a szendvicsemet tegnapmegmotoz az arc, kérdi mi ez? mondom szenyó. erre ő: eeee kicsit szét van csúszva nem?
Biztos éhes volt a marhája ![]()
Koeman milyen jófej volt, a végén megdícsérte a győri stadion gyepét.
Abba én se álltam bele.. 60. perc körül mentem ki újra..
Johnnie Walker írta:
kisbene írta:
Johnnie Walker írta:
Ennyire nem emlékszel?Én tuti be nem álltam volna abba a sorba...
kisbene írta:
Kösz a linkeket.
Jó volt az estéd? ![]()
Meddig maradtatok Guldenba?
kisbene írta:
Johnnie Walker írta:
kisbene írta:
Van valahol video összefoglaló?
Ennyire nem emlékszel?
Én tuti be nem álltam volna abba a sorba...
Kösz a linkeket.
Johnnie Walker írta:
kisbene írta:
Ennyire nem emlékszel?
kisbene írta:
Ennyire nem emlékszel? ![]()
kisbene írta: