#1 2010-03-05 15:35:27

Reginald McFreez
A mi cenzúrázott szövetségi kapitányunk
Regisztrált: 2006-12-23

Így láttuk mi

cain írta:

Reginald McFreez írta:

Bakonyi99 írta:

Buzsáky osztályzatát nem értem, jobbat érdemelne, Királyét sem, mert ő rosszabbat. Horváth is érdemelne 1-el jobbat szerintem. Egyébként egyetértek a  többivel.

Értsd meg, azon kívül, hogy egyszer durván alászaladt a labdának, és egyszer elfelejtett kilépni a vonalról, aminek következtében elment két pontunk, nem volt gond vele...

sajnos ugyanezt eljátszotta babos is két meccsen, és ott már tényleg pontok mentek el rajta. sem királynak, sem babosnak, sem fülöpnek nem ezek az erőssége (királynak pedig ez anno nagyon jól ment, hihetetlen, mennyire lepukkant az azóta eltelt 5 év alatt), kötelest meg nem láttam (meg szerintem ti sem) hasonló színvonalú meccsen védeni.

Pedig valakinek muszáj lesz védeni... a hosszú, sikerekben finoman szólva is szegényes évek alatt legalább azzal tudtuk nyugtatni magunkat, hogy kapusposzton nincsenek gondjaink... már ez is a múlté... most az van, hogy nem merném letenni a voksom egyik kapusunk mellé sem... ez van...

"Nálunk vidéken úszkálhatsz a szarban, semmi, de ha Pesten elfingja magát valaki, az mindjárt benne van a Híradóban..." - Burzsoá Nyugdíjasok
"Az életem tipikus keleti csőd" - Lukács László
"Call it whatcha wanna call it I'm a fuckin' Alcoholic" - Xzibit
"Több generáció csótány, patkány, kétezerkilenc van, takarodjatok mán" - Bobafett

#2 2010-03-05 15:32:04

Reginald McFreez

Re: Így láttuk mi

Nowa írta:

Reginald McFreez írta:

Bakonyi99 írta:

Buzsáky osztályzatát nem értem, jobbat érdemelne, Királyét sem, mert ő rosszabbat. Horváth is érdemelne 1-el jobbat szerintem. Egyébként egyetértek a  többivel.

Értsd meg, azon kívül, hogy egyszer durván alászaladt a labdának, és egyszer elfelejtett kilépni a vonalról, aminek következtében elment két pontunk, nem volt gond vele...

milyen 2 pont? roll

Ha nyertünk volna, hármat kapunk, így egyet... tudom, ezért a mérkőzésért nem jár pont, de te is érted, én is értem, mindenki érti, mit akartam ezzel mondani... emiatt nem is értem, miért forgatod a szemed?

"Nálunk vidéken úszkálhatsz a szarban, semmi, de ha Pesten elfingja magát valaki, az mindjárt benne van a Híradóban..." - Burzsoá Nyugdíjasok
"Több generáció csótány, patkány, kétezerkilenc van, takarodjatok mán" - Bobafett

#3 2010-03-05 15:10:08

Marlboro Man
Légiós
Hely: bp
Regisztrált: 2007-07-28

csadi89 írta:

Az én "értékelésem"
Király Gábor (4) semmi extra védenivalója nem volt viszont 2 gyermeteg hibát vétett, amiből az egyik gól lett...
Bodnár Lászlósad4) folyamatosan mérkőzésről mérkőzésre egyre csalódáskeltőbben játszik (beleszürkült volna a MAGYAR mezőnybe?)
Horváth Gábor (6) Kellemes meglepetés volt, megoldás lehet belső védő pozícióra! Látod Ronald bácsi. Magyarosrszágról is lehetne mazsolázgatni
Juhász Roland (7) Hozta szokásos megbízható futballját
Vanczák Vilmos (6) Itt tenném fel azt a kérdést hogy vajon miért Halmosi volt többszer is a szélső hátvédünk?...
Szélesi Zoltán (4) Talán vissza kellene térnie szélső védőnek...
Bodor Boldizsár (7) Remek teljesítményt nyújtott, sok labdát szerzett és osztott, vélemyénem szerint a meccs legjobbja
Huszti Szabolcs (5) Néhány momentuma volt csak, a tőle megszokott gyenge alibi foci...
Buzsáky (6) Voltak nagyon bíztató megmozdulásai, kár hogy lecserélték
Rudolf (6) Küzd, hajt legalább akar...
Torghelle (6) A szokásos Sanyi foci. Büszkék lehetünk rá ő legalább tudja miért harcol.
Hajnal (4) Ez messze nem az igazi Hajnal volt. vagy ez az igazi és a régi nem?
Tőzsér (6) Ha valaki be akar kerülni egy válogatottba ennél jopbb teljesítmény szükségeltetik, összességében kicsit jobban teljesített mint az átlag
Szalai Ádám (5) A jövő reménysége

HAJRÁ MAGYAROK Köteles- Bodnár, Juhász,Mészáros, Vancszák-Korcsmár,Varga-Dzsudzsák.Koman,Nagy Dani-Torghelle

Nem Ronald, hanem Erwin

FERENCVÁROS

#4 2010-03-05 14:52:40

csadi89
Toborzórajáró
Regisztrált: 2009-10-12

Az én "értékelésem"
Király Gábor (4) semmi extra védenivalója nem volt viszont 2 gyermeteg hibát vétett, amiből az egyik gól lett...
Bodnár Lászlósad4) folyamatosan mérkőzésről mérkőzésre egyre csalódáskeltőbben játszik (beleszürkült volna a MAGYAR mezőnybe?)
Horváth Gábor (6) Kellemes meglepetés volt, megoldás lehet belső védő pozícióra! Látod Ronald bácsi. Magyarosrszágról is lehetne mazsolázgatni
Juhász Roland (7) Hozta szokásos megbízható futballját
Vanczák Vilmos (6) Itt tenném fel azt a kérdést hogy vajon miért Halmosi volt többszer is a szélső hátvédünk?...
Szélesi Zoltán (4) Talán vissza kellene térnie szélső védőnek...
Bodor Boldizsár (7) Remek teljesítményt nyújtott, sok labdát szerzett és osztott, vélemyénem szerint a meccs legjobbja
Huszti Szabolcs (5) Néhány momentuma volt csak, a tőle megszokott gyenge alibi foci...
Buzsáky (6) Voltak nagyon bíztató megmozdulásai, kár hogy lecserélték
Rudolf (6) Küzd, hajt legalább akar...
Torghelle (6) A szokásos Sanyi foci. Büszkék lehetünk rá ő legalább tudja miért harcol.
Hajnal (4) Ez messze nem az igazi Hajnal volt. vagy ez az igazi és a régi nem?
Tőzsér (6) Ha valaki be akar kerülni egy válogatottba ennél jopbb teljesítmény szükségeltetik, összességében kicsit jobban teljesített mint az átlag
Szalai Ádám (5) A jövő reménysége

HAJRÁ MAGYAROK Köteles- Bodnár, Juhász,Mészáros, Vancszák-Korcsmár,Varga-Dzsudzsák.Koman,Nagy Dani-Torghelle

Hajrá Diósgyőr

#5 2010-03-05 14:47:44

Nowa
francia bajnok, szuperkupa-győztes 2010
Hely: West-Balaton
Regisztrált: 2005-03-19

Reginald McFreez írta:

Bakonyi99 írta:

milyen 2 pont? roll

Hajrá ETO
Allez Marseille
még IGEN: Udinese,Atlético,Hamburg,1860,Newcastle,Monaco;
NEM: Bayern,Inter,Real,Arsenal,PSG

#6 2010-03-05 14:27:08

dero18
Kulcsjátékos
Hely: Deutschland
Regisztrált: 2006-12-19

cain írta:

Reginald McFreez írta:

Bakonyi99 írta:

sajnos ugyanezt eljátszotta babos is két meccsen, és ott már tényleg pontok mentek el rajta. sem királynak, sem babosnak, sem fülöpnek nem ezek az erőssége (királynak pedig ez anno nagyon jól ment, hihetetlen, mennyire lepukkant az azóta eltelt 5 év alatt), kötelest meg nem láttam (meg szerintem ti sem) hasonló színvonalú meccsen védeni.

Az a baj ahogy látom jelenleg Fülöp és Király egy szinten van,Király viszont rendszeresen véd. MOst jobb megoldás nincs kapusposzton...
Fülöp moondjuk szerintem rengeteget fejlődhetne ha megkapná egy teljes idényen át a rendszeres játéklehetőséget.
Gulácsi meg kurvajó lesz... Cirka 5 év múlva. smile

Ferencváros mindenek felett!!!
Real Madrid,Newcastle United,FC Internazionale,Bayern München.

#7 2010-03-05 12:31:40

Marlboro Man
Légiós

cain írta:

Reginald McFreez írta:

Bakonyi99 írta:

Ja, úgyhogy jöjjön Szűcs Lajos... tongue

FERENCVÁROS

#8 2010-03-05 12:21:39

cain
Northern Rock
Hely: nagyfalu
Regisztrált: 2005-06-13

Reginald McFreez írta:

Bakonyi99 írta:

Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.

#9 2010-03-05 11:38:02

Marlboro Man
Légiós

rabbit27 írta:

Marlboro Man írta:

Reginald McFreez írta:

Nagyon nagy kár azért a két pontért! Sokat számított volna a végelszámolásnál...

Hamár pontot nem adnak érte, nyilván tök mindegy, hogy győzünk-e a világranglista 12. ellen vagy egy szarvashiba miatt ikszelünk...

Sajnos tényleg tök mind1, de amúgy nem erre céloztam.

FERENCVÁROS

#10 2010-03-05 09:00:45

Reginald McFreez

Marlboro Man írta:

Reginald McFreez írta:

Bakonyi99 írta:

Nagyon nagy kár azért a két pontért! Sokat számított volna a végelszámolásnál...

Az Úr előtt?

#11 2010-03-05 06:37:53

rabbit27
Dr. Sócrates
Award: Figyelmeztetve
Regisztrált: 2005-09-14

Marlboro Man írta:

Reginald McFreez írta:

Bakonyi99 írta:

Hamár pontot nem adnak érte, nyilván tök mindegy, hogy győzünk-e a világranglista 12. ellen vagy egy szarvashiba miatt ikszelünk...

Debreceni VSC

Az őrület kivétel az egyénben, de szabály a csoportokban. /Nietzsche/

#12 2010-03-04 21:41:16

Marlboro Man
Légiós

Reginald McFreez írta:

Bakonyi99 írta:

FERENCVÁROS

#13 2010-03-04 18:28:20

Cselszky
Aranylabdás
Hely: Budapest (Debrecen)
Regisztrált: 2006-07-21

rabbit27 írta:

Johnnie Walker írta:

Reginald McFreez írta:

Más dolga nem is volt...

Reggie ironikusan jegyezte meg, hogy nem volt gond vele.

JW még nem érzi a Reggie-humort. smile

GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) sad Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! sad Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! sad
DVSC-TEVA!

#14 2010-03-04 16:36:04

rabbit27
Dr. Sócrates
Award: Figyelmeztetve
Regisztrált: 2005-09-14

Johnnie Walker írta:

Reginald McFreez írta:

Bakonyi99 írta:

Más dolga nem is volt...

Reggie ironikusan jegyezte meg, hogy nem volt gond vele.

Debreceni VSC

Az őrület kivétel az egyénben, de szabály a csoportokban. /Nietzsche/

#15 2010-03-04 16:35:07

Johnnie Walker
Keep Walking
Award: Admin
Regisztrált: 2006-03-29

isti92 írta:

Flacika írta:

isti92 írta:

Horváth Gabi 5????Lehet, hogy elfogult vagyok de sztem. simán 6. Meg nem értem miért írják, hogy elaludt a gólnál...szögletnél emberfogás van, Bilyadetinov pedig Torghelle-é volt, innentől kezdve nincs miről beszélni!
Szerintem jó párja Ő Juhásznak ott középen!

Azért van miről beszélni: Király csúnyán beragadt... A gólvonaltól 3 méterre, a kapu közepével szemben egy nem magas labdára jönni kell!

Úgy értem, hogy Horváth Gabival szemben nincs miről beszélni.

Az a szerencsétlenkedés amit a második félidőben hátul bemutatott nem volt semmi...Szerintem még ezt a válogatott szintet sem éri el.

#16 2010-03-04 16:33:57

Johnnie Walker
Keep Walking
Award: Admin
Regisztrált: 2006-03-29

Reginald McFreez írta:

Bakonyi99 írta:

Más dolga nem is volt...

#17 2010-03-04 15:52:48

Reginald McFreez

Bakonyi99 írta:

#18 2010-03-04 15:43:33

Bakonyi99
Kulcsjátékos
Hely: Tatabánya
Regisztrált: 2009-07-23
Honlap

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!cool
FC TATABÁNYA HAJRÁ BÁNYÁSZ!cool
HALA MADRID! cool
DEPOWER! AZ NB1.HU LEGNAGYOBB HATALMA cool

#19 2010-03-04 14:26:13

AXE™
Aranylabdás
Hely: Miskolc
Regisztrált: 2008-05-02

"alászaladt a labdának és az egyenlítő gólnál is hibázott. Különösebb gond azonban nem volt a teljesítményével" Baszki ez nem elég gond? lol

Diósgyőr szurkoló cool
MU és Vettel szimpatizáns smile

#20 2010-03-04 13:43:18

azzoli
logoorhiás
Award: Kitiltva
Hely: zártosztály
Regisztrált: 2010-02-20

Feco írta:

alfa111 írta:

Üdv.

Az eredmény ránézésre jó! Aki látta a meccset, annak már kevésbé. Meg kellett volna vernünk az oroszokat, még akkor is, ha csak negyedgőzzel játszottak.

Ha nincs ez a vak Király, akkor legalább nyerünk! Tipikus "potyakapus"! Három méterről nem kapok fejesgólt, mert leüvöltik a fejemet. Pláne nem a magyar válogatottban. Itthon van Szűcs Lajos, rendre jól véd, meg lehetne próbálni. De Fülöp vagy Gulácsi is megér egy próbát. U21-ből be lehetne dobni Komant és Gosztonyit is a mély vízbe. Bár abban Németh Krisztián elsüllyedt és megfulladt! Egy jó Gera is elkelne, de egy enervált Gera nem! Talán most többet játszik Fulham-ban, remélem javul. Szükség lenne rá. Nagyon sajnáltam, hogy Dzsudzsák nem játszott. Rendre nézem a mecseit, jelenleg szerintem a legjobb magyarunk!!! Rudolf játéka komolytalan volt. Őt túlsztárolják! Úgy fog járni, mint Németh. Már sokkal előbb lehoztam volna a pályáról. Csalódás Hajnal és Bodnár játéka. Csatárunk továbbra sincs! Ezt a Sanyi bohócot már elfelejthetnénk! Összességében nem volt gáz a játék, jó erős közepes! Hajtás és akarat legalább volt. Játék már kevésbé. Most olyan angol-Fradi játék volt. Felrúgjuk a pic...ába és a csatár majd csinál vele valamit! Gyanús ez a nagy holland kompromiszum is! De Qmant nem bántanám. Hagyjanak már valakit legalább pár évig dolgozni!!!! Bár szerintem lenne olcsóbb megoldás is, mint ő!

Hát nem igazán értek egyet veled.Ja de Királyról amit írtál arról igen ,de Némethről amit írtál nem .Miért süllyedt el?Hol?Mert sérült?azért várják az Aténban mint a messiást,mert gyenge.De.Koman jöjjön rendben Gosztonyival várjunk.Dzsudzsák kellet volna szerintem is .Bodnár ,Rudolf gyenge volt ez igaz de PL:Rudolf jó focista csak tegnap volt gyenge.Sztárolás duma sem stimmel szerintem.A Fradi -válogatott párhuzam meg baromság a Fradiban még most sem tudnak 3 egymáshoz passzolni.Tegnap meg azért volt pár jó megoldás csak az Oroszok nem a Hali.

Németh egy agyon szolgált sztár akire több ember dolgozott folyamatosan  szerintem annyi válogatottságra se viszi mint az esetlen "SANYI".Engem a zseniális Lisztesre emlékeztet.

No para

#21 2010-03-04 13:21:02

Feco
nem tom
Hely: meló vagy nem,de az biztos
Regisztrált: 2007-09-21

alfa111 írta:

Üdv.

Az eredmény ránézésre jó! Aki látta a meccset, annak már kevésbé. Meg kellett volna vernünk az oroszokat, még akkor is, ha csak negyedgőzzel játszottak.

Ha nincs ez a vak Király, akkor legalább nyerünk! Tipikus "potyakapus"! Három méterről nem kapok fejesgólt, mert leüvöltik a fejemet. Pláne nem a magyar válogatottban. Itthon van Szűcs Lajos, rendre jól véd, meg lehetne próbálni. De Fülöp vagy Gulácsi is megér egy próbát. U21-ből be lehetne dobni Komant és Gosztonyit is a mély vízbe. Bár abban Németh Krisztián elsüllyedt és megfulladt! Egy jó Gera is elkelne, de egy enervált Gera nem! Talán most többet játszik Fulham-ban, remélem javul. Szükség lenne rá. Nagyon sajnáltam, hogy Dzsudzsák nem játszott. Rendre nézem a mecseit, jelenleg szerintem a legjobb magyarunk!!! Rudolf játéka komolytalan volt. Őt túlsztárolják! Úgy fog járni, mint Németh. Már sokkal előbb lehoztam volna a pályáról. Csalódás Hajnal és Bodnár játéka. Csatárunk továbbra sincs! Ezt a Sanyi bohócot már elfelejthetnénk! Összességében nem volt gáz a játék, jó erős közepes! Hajtás és akarat legalább volt. Játék már kevésbé. Most olyan angol-Fradi játék volt. Felrúgjuk a pic...ába és a csatár majd csinál vele valamit! Gyanús ez a nagy holland kompromiszum is! De Qmant nem bántanám. Hagyjanak már valakit legalább pár évig dolgozni!!!! Bár szerintem lenne olcsóbb megoldás is, mint ő!

Hát nem igazán értek egyet veled.Ja de Királyról amit írtál arról igen ,de Némethről amit írtál nem .Miért süllyedt el?Hol?Mert sérült?azért várják az Aténban mint a messiást,mert gyenge.De.Koman jöjjön rendben Gosztonyival várjunk.Dzsudzsák kellet volna szerintem is .Bodnár ,Rudolf gyenge volt ez igaz de PL:Rudolf jó focista csak tegnap volt gyenge.Sztárolás duma sem stimmel szerintem.A Fradi -válogatott párhuzam meg baromság a Fradiban még most sem tudnak 3 egymáshoz passzolni.Tegnap meg azért volt pár jó megoldás csak az Oroszok nem a Hali.

"Én imádtam a futballt! Imádtam a családomat és mindig a futballpályán jártam, engem több más nem érdekelt. Az én kabalám mindig a labda volt. Akkor éreztem magam biztosnak, amikor a labda nálam volt, vagy ha a labdába belerúghattam."Puskás Ferenc

#22 2010-03-04 12:15:52

Mr Kördiagram
Hely: Bp
Regisztrált: 2006-02-10

vidiiiiiii írta:

PetiFradi81 írta:

DVTKdave írta:

Nem.

Jól néz ki, h egy debreceni Kötelest akarja, egy diósgyőri meg nem... smile) Mondjuk amíg Köteles szerepe nem tisztázódik bundaügyben (ha igaz, amit a sajtó sejtetett), addig a keretbe sem hívnám meg. Lehetőséget kaphatna Fülöp, Gulácsi (ha nincs U-meccs, én kipróbálnám), esetleg Szűcs is,  ha Koeman tapasztalt kapust akar, ott van még Bogdán, Megyeriben is van fantázia, még rutin kell. Király is hamarosan visszavonul, utána mindenképp kell más megoldás.

Gulácsit, meg úgy a meccstapasztalattal nem rendelkező valamennyi utánpótlás kapust felejtsük már el végre. (Gulácsi az U20-as VB egyik leggyengébb magyar teljesítményét nyújtotta, a végén javított, hogy fogta a büntetőket.)

Köteles évek óta megbízhatóan teljesít, nem szokott sűrűn potyázni.

Kötelesnek sincsen meccstapasztalata, legalábbis 10 meccset a belga bajnokságban nem neveznék annak, a többi magyar bajnoki alapján meg lehetne akár Milinte Árpád is a kapus. a Gulácsis résszel egyetértek, ilyen fiatalon nem maradna el a betli.

Ferencváros az életünk! Érted mindent megteszünk! Érted kész lennénk feladni, mi eddig fontos volt nekünk!
10 csapatos NB1-et!
Gyűlölöm az összes külföldi csapatnak szurkoló fórumozót.
Köteles - Bodnár, Juhász, Lipták, Horváth G. - Farkas I B. - Huszti, Buzsáky, Dzsudzsák - Gera - Nikolic.

#23 2010-03-04 11:51:17

Feco
nem tom
Hely: meló vagy nem,de az biztos
Regisztrált: 2007-09-21

vidiiiiiii írta:

PetiFradi81 írta:

DVTKdave írta:

Nem.

Jól néz ki, h egy debreceni Kötelest akarja, egy diósgyőri meg nem... smile) Mondjuk amíg Köteles szerepe nem tisztázódik bundaügyben (ha igaz, amit a sajtó sejtetett), addig a keretbe sem hívnám meg. Lehetőséget kaphatna Fülöp, Gulácsi (ha nincs U-meccs, én kipróbálnám), esetleg Szűcs is,  ha Koeman tapasztalt kapust akar, ott van még Bogdán, Megyeriben is van fantázia, még rutin kell. Király is hamarosan visszavonul, utána mindenképp kell más megoldás.

Gulácsit, meg úgy a meccstapasztalattal nem rendelkező valamennyi utánpótlás kapust felejtsük már el végre. (Gulácsi az U20-as VB egyik leggyengébb magyar teljesítményét nyújtotta, a végén javított, hogy fogta a büntetőket.)

Köteles évek óta megbízhatóan teljesít, nem szokott sűrűn potyázni.

Mekkor hülyeséget írtál ,gratulálok.1-es

"Én imádtam a futballt! Imádtam a családomat és mindig a futballpályán jártam, engem több más nem érdekelt. Az én kabalám mindig a labda volt. Akkor éreztem magam biztosnak, amikor a labda nálam volt, vagy ha a labdába belerúghattam."Puskás Ferenc

#24 2010-03-04 11:45:18

alfa111
Flame
Regisztrált: 2010-03-04

Sasa79

"Akik a Sanyát fikázzák,meg gondoljon már bele,hogy szinte az összes labdát a levegőbe kell átvennie szerencsétlennek,és háttal a kapunak!Mitől lenne veszélyes?"

Hagyjuk már ezt a gyökér gyereket! Sanyi? Háttal? Áll? Miért nem fut, pl. a labdákért? Ugyanez Szalai! Beállt csereként, az ellenfél térfelén elvesztette a labdát és megállt! Fasza hozzáállás! Neki még sokat kell így talpalni, hogy válogatott legyen! De a Sanyihoz vissza: Küzdött, ez igaz! És akart is, ez dícséretes! De, ha gyors lenne, ami nem igaz, kevesebbet kellene küzdenie! De a védelmében mondom tényleg szar labdákat kapott. A középpályán gyengék voltunk. A szélről még talán beadás se jött, se jobbról, se balról! Mint az ország kormányzása! big_smile Se jobbról, se balról nem jön megoldás! big_smile A beadásokra talán a nagy tahó mivoltából lenne sansza!!!!

Szebb jövőt! A magyar focinak és az országnak is!

#25 2010-03-04 11:15:55

Sasa79
Toborzórajáró
Regisztrált: 2010-01-04

Én nem értem miért sztárolják a Horváth Gabit,mikor a csapatban egyedül a Király kapott tőle pontos labdát!Teljesen alibi a srác,és csak hátrafelé passzol!Amit előre "tárazott" meg mehetett érte a Sanya "Ignaseviccsel" a nyakában.Akik a Sanyát fikázzák,meg gondoljon már bele,hogy szinte az összes labdát a levegőbe kell átvennie szerencsétlennek,és háttal a kapunak!Mitől lenne veszélyes?Ja és Hajnal bűn rossz formába van!

Board footer