Nem vagy bejelentkezve.
Cselszky írta:
Mr Kördiagram írta:
Cselszky írta:
Én simán el tudom képzelni, és biztos nem ezt a faxszoó egycsatáros szart nyomatná. Lehet, hogy ugyanígy 0-3 lenne a németek ellen, de biztos nem a 92. percben kellene először (és utoljára) védenie a német kapusnak, de talán gólt, gólokat is szereznénk. Nekem szimpatikusabb volt mondjuk a Fio elleni 3-4, vagy 2-5, de még a Lyon elleni 0-4 is, mert legalább megpróbáltunk vmit csinálni. Aztán lett ami lett, de nem adtuk fel előre a meccset és a gólszerzés lehetőségét. Persze, ízlések és pofonok.legalább írd azt, hogy egy ikszet összehozunk.
nem tudok azonosulni ezzel az ígyis-úgyis kikapnánk, de úgy legalább "szép, magyaros játék" is lenne benne nézettel... csak az eredmény érdekel.Hát pont nem ezt a nézetet írtam. Klasszisokkal jobb képességű ellenfelek ellen beállni bekkelni, egy csatárral feladni a gólszerzés lehetőségét, van ennek értelme? Max. akkor lenne, ha betonbiztos klasszis védelmünk lenne, és volna minimális sansz a 0-0-ra. Akkor jobb egy nyíltabb játék, ahol legalább gólt tudsz szerezni és nagyobb esélyed van egy jó eredményre.
Koeman játékrendszere a "zárt védekezésből gyors kontrák" elképzelés megvalósítására sem alkalmas, a megfelelő emberek hiányában. Én pont az "ússzuk meg lehetőleg 1-2 gólos vereséggel" felfogást látom benne, és épp ez az, ami igazán magyaros sajnos. Ami biztos, hogy eleve kudarcra van ítélve. Lehet mondani, hogy viszonylag nyílt játékkal is bucira vertek minket a BL-ben, de ilyen Koeman-féle taktikával be sem jutottunk volna a csoportkörbe.
én ezt a németek elleni meccset nem értékelném, mert láthatóan - Koeman szokásával ellentétben - az egész egy nagy kísérletezés volt, katasztrofális eredménnyel. majd a svédek elleni meccset fogom értékelni.
Koeman nagy hibája nem az, hogy 1 csatárral kezd, hanem
1. hogy ha hátrányba kerülünk akkor se vált
2. hogy 2 szűrőt + 1 vkp-t játszat
3. Vanczák, Bodor
de változtatni 3 hónappal a selejtezők előtt nem látom értelmét, az tuti kudarc. inkább bízom benne, hogy visszatérünk a svéd 1-2-es és dánok elleni meccseken tapasztalat felfogáshoz.
Mr Kördiagram írta:
Cselszky írta:
Mr Kördiagram írta:
valami ilyesmi miatt nem akarok NB1-es edzőt. ti mikor tudnátok elképzelni, ahogy egy Herczeg szavait issza mondjuk Juhász vagy Huszti, akik a saját csapatuknál 600-szor nagyobb név instrukcióit követik? ugyanez Mészöllyel, bár neki legalább a megjelenése dinamizmust sugall.Én simán el tudom képzelni, és biztos nem ezt a faxszoó egycsatáros szart nyomatná. Lehet, hogy ugyanígy 0-3 lenne a németek ellen, de biztos nem a 92. percben kellene először (és utoljára) védenie a német kapusnak, de talán gólt, gólokat is szereznénk. Nekem szimpatikusabb volt mondjuk a Fio elleni 3-4, vagy 2-5, de még a Lyon elleni 0-4 is, mert legalább megpróbáltunk vmit csinálni. Aztán lett ami lett, de nem adtuk fel előre a meccset és a gólszerzés lehetőségét. Persze, ízlések és pofonok.
legalább írd azt, hogy egy ikszet összehozunk.
nem tudok azonosulni ezzel az ígyis-úgyis kikapnánk, de úgy legalább "szép, magyaros játék" is lenne benne nézettel... csak az eredmény érdekel.
Hát pont nem ezt a nézetet írtam. Klasszisokkal jobb képességű ellenfelek ellen beállni bekkelni, egy csatárral feladni a gólszerzés lehetőségét, van ennek értelme? Max. akkor lenne, ha betonbiztos klasszis védelmünk lenne, és volna minimális sansz a 0-0-ra. Akkor jobb egy nyíltabb játék, ahol legalább gólt tudsz szerezni és nagyobb esélyed van egy jó eredményre.
Koeman játékrendszere a "zárt védekezésből gyors kontrák" elképzelés megvalósítására sem alkalmas, a megfelelő emberek hiányában. Én pont az "ússzuk meg lehetőleg 1-2 gólos vereséggel" felfogást látom benne, és épp ez az, ami igazán magyaros sajnos. Ami biztos, hogy eleve kudarcra van ítélve. Lehet mondani, hogy viszonylag nyílt játékkal is bucira vertek minket a BL-ben, de ilyen Koeman-féle taktikával be sem jutottunk volna a csoportkörbe.
Cselszky írta:
Mr Kördiagram írta:
Geri Almighty írta:
Elképzeltem Bandibát a szép címeres melegítőben. Elég lenne egy zöld-fehér hímzés, a pirosnak ott lenne az orra.valami ilyesmi miatt nem akarok NB1-es edzőt. ti mikor tudnátok elképzelni, ahogy egy Herczeg szavait issza mondjuk Juhász vagy Huszti, akik a saját csapatuknál 600-szor nagyobb név instrukcióit követik? ugyanez Mészöllyel, bár neki legalább a megjelenése dinamizmust sugall.
Én simán el tudom képzelni, és biztos nem ezt a faxszoó egycsatáros szart nyomatná. Lehet, hogy ugyanígy 0-3 lenne a németek ellen, de biztos nem a 92. percben kellene először (és utoljára) védenie a német kapusnak, de talán gólt, gólokat is szereznénk. Nekem szimpatikusabb volt mondjuk a Fio elleni 3-4, vagy 2-5, de még a Lyon elleni 0-4 is, mert legalább megpróbáltunk vmit csinálni. Aztán lett ami lett, de nem adtuk fel előre a meccset és a gólszerzés lehetőségét. Persze, ízlések és pofonok.
Bandi maradjon csak ott, ahol van! Fejlődőképes, és legalább próbál tanulni - ha nem is mindig sikerrel - a hibáiból...
Cselszky írta:
Mr Kördiagram írta:
Geri Almighty írta:
Elképzeltem Bandibát a szép címeres melegítőben. Elég lenne egy zöld-fehér hímzés, a pirosnak ott lenne az orra.valami ilyesmi miatt nem akarok NB1-es edzőt. ti mikor tudnátok elképzelni, ahogy egy Herczeg szavait issza mondjuk Juhász vagy Huszti, akik a saját csapatuknál 600-szor nagyobb név instrukcióit követik? ugyanez Mészöllyel, bár neki legalább a megjelenése dinamizmust sugall.
Én simán el tudom képzelni, és biztos nem ezt a faxszoó egycsatáros szart nyomatná. Lehet, hogy ugyanígy 0-3 lenne a németek ellen, de biztos nem a 92. percben kellene először (és utoljára) védenie a német kapusnak, de talán gólt, gólokat is szereznénk. Nekem szimpatikusabb volt mondjuk a Fio elleni 3-4, vagy 2-5, de még a Lyon elleni 0-4 is, mert legalább megpróbáltunk vmit csinálni. Aztán lett ami lett, de nem adtuk fel előre a meccset és a gólszerzés lehetőségét. Persze, ízlések és pofonok.
legalább írd azt, hogy egy ikszet összehozunk. ![]()
nem tudok azonosulni ezzel az ígyis-úgyis kikapnánk, de úgy legalább "szép, magyaros játék" is lenne benne nézettel... csak az eredmény érdekel.
Mr Kördiagram írta:
Geri Almighty írta:
dero18 írta:
Érdekes hogy Herczeg András egyikőtöknél se merül fel..
Pedig nem rossz edző. Bár az általad említettek tényleg jobbak.
Én simán el tudom képzelni, és biztos nem ezt a faxszopó egycsatáros szart nyomatná. Lehet, hogy ugyanígy 0-3 lenne a németek ellen, de biztos nem a 92. percben kellene először (és utoljára) védenie a német kapusnak, de talán gólt, gólokat is szereznénk. Nekem szimpatikusabb volt mondjuk a Fio elleni 3-4, vagy 2-5, de még a Lyon elleni 0-4 is, mert legalább megpróbáltunk vmit csinálni. Aztán lett ami lett, de nem adtuk fel előre a meccset és a gólszerzés lehetőségét. Persze, ízlések és pofonok.
Szerkesztette: Cselszky (2010-05-31 14:27:08)
Geri Almighty írta:
dero18 írta:
Mr Kördiagram írta:
én nem akarom leváltani Koemant.
de ha nevek kellenek: László, Bölöni vagy külföldi. az NB1-ben nincs olyan edző, aki kellőképp felkészült, kellőképp tartja a lépést a modern focival, tisztelik a PSV-s vagy dortmundi sztárocskáink és még tud megszakadni egy célért. ez utóbbit Mezey miatt írtam ide.Érdekes hogy Herczeg András egyikőtöknél se merül fel..
Elképzeltem Bandibát a szép címeres melegítőben. Elég lenne egy zöld-fehér hímzés, a pirosnak ott lenne az orra.
valami ilyesmi miatt nem akarok NB1-es edzőt. ti mikor tudnátok elképzelni, ahogy egy Herczeg szavait issza mondjuk Juhász vagy Huszti, akik a saját csapatuknál 600-szor nagyobb név instrukcióit követik? ugyanez Mészöllyel, bár neki legalább a megjelenése dinamizmust sugall. ![]()
A válogatottunknak drukkolni sajnos mazohizmus ![]()
dero18 írta:
Mr Kördiagram írta:
Cselszky írta:
Azért, mert fiatal, ambíciózus, dinamikus, nem beszari és klubszinten már bizonyított. És emellett elég kulturált pali.
De akkor sorold a neveket.én nem akarom leváltani Koemant.
de ha nevek kellenek: László, Bölöni vagy külföldi. az NB1-ben nincs olyan edző, aki kellőképp felkészült, kellőképp tartja a lépést a modern focival, tisztelik a PSV-s vagy dortmundi sztárocskáink és még tud megszakadni egy célért. ez utóbbit Mezey miatt írtam ide.Érdekes hogy Herczeg András egyikőtöknél se merül fel..
![]()
![]()
![]()
![]()
Elképzeltem Bandibát a szép címeres melegítőben. Elég lenne egy zöld-fehér hímzés, a pirosnak ott lenne az orra.
Mr Kördiagram írta:
Cselszky írta:
Mr Kördiagram írta:
mi alapján? mert így első blikkre akkor Tornyin kívül kb. mindenki megérdemli a lehetőséget.Azért, mert fiatal, ambíciózus, dinamikus, nem beszari és klubszinten már bizonyított. És emellett elég kulturált pali.
de ha nevek kellenek: László, Bölöni vagy külföldi. az NB1-ben nincs olyan edző, aki kellőképp felkészült, kellőképp tartja a lépést a modern focival, tisztelik a PSV-s vagy dortmundi sztárocskáink és még tud megszakadni egy célért. ez utóbbit Mezey miatt írtam ide.
Érdekes hogy Herczeg András egyikőtöknél se merül fel.. ![]()
sokan bántják torgellét de nemtudom miért? egész meccsen veszélyes volt! igaz a saját kapunkra, meg az ellenfél játékosaira, de akkoris!
a következő videó jutott eszembe a meccsről. :
http://www.youtube.com/watch?v=XDLiRKF5 … re=related
sajnos ez paródiának szánták, de vajon az? 3.perctől érdekes, mert igazából tényleg ott tartunk ahol.
na nem baj Csányi megoldja én bízok benne,
Cselszky írta:
Mr Kördiagram írta:
Cselszky írta:
Géza jó ötlet, megérdemli a lehetőséget.mi alapján? mert így első blikkre akkor Tornyin kívül kb. mindenki megérdemli a lehetőséget.
Azért, mert fiatal, ambíciózus, dinamikus, nem beszari és klubszinten már bizonyított. És emellett elég kulturált pali.
De akkor sorold a neveket.
géza tényleg jó választás lenne szerintem. de a jelenlegi problémákkal ő se tudna sok mindent kezdeni. ![]()
gézának én is adnék egy esélyt ha nem lenne újpesti, de így nem szívesen látnám, mert tuti egy csomó falábú dózsás ott lenne a keretben.
Mr Kördiagram írta:
Cselszky írta:
Mr Kördiagram írta:
mi alapján? mert így első blikkre akkor Tornyin kívül kb. mindenki megérdemli a lehetőséget.Azért, mert fiatal, ambíciózus, dinamikus, nem beszari és klubszinten már bizonyított. És emellett elég kulturált pali.
de ha nevek kellenek: László, Bölöni vagy külföldi. az NB1-ben nincs olyan edző, aki kellőképp felkészült, kellőképp tartja a lépést a modern focival, tisztelik a PSV-s vagy dortmundi sztárocskáink és még tud megszakadni egy célért. ez utóbbit Mezey miatt írtam ide.
Én bíztam Koeman-ban, az őszi elb@szott meccsek után is, gondoltam tanul abból, ami akkor történt. Sajnos nem ezt látom.
Mr Kördiagram írta:
Cselszky írta:
Mr Kördiagram írta:
mi alapján? mert így első blikkre akkor Tornyin kívül kb. mindenki megérdemli a lehetőséget.
És Pinyő?? ![]()
egyébként az aládban az válogatott kezdő akar lenni?Farkas Balázsal,Horváthal?
Szerkesztette: Miriuta Laci (2010-05-30 23:20:08)
azért durva, a válogatott kezdő alapján németo kevesebb mint felét lakják németek
Deep Purple írta:
Nevermind írta:
rabbit27 írta:
Ez túlzás. Szerintem örülnénk egy Neuernek, Lahmnak, Friedrichnek, Schweinsteigernek, Müllernek, Fringsnek.Így van. Egyetértek veled.
Csupán csak arról van szó, hogy több nemzet fiai élnek németországban és így a válogatottba is mélyebb a merítési lehetőség.Akik jobbak, mint a németek. Csupán
Ezt írtam én is. Csupán.
Cselszky írta:
Mr Kördiagram írta:
Cselszky írta:
Géza jó ötlet, megérdemli a lehetőséget.mi alapján? mert így első blikkre akkor Tornyin kívül kb. mindenki megérdemli a lehetőséget.
én nem akarom leváltani Koemant.
Mr Kördiagram írta:
Cselszky írta:
lilaOli írta:
Koeman-nak 2 nagy hibája van. egyik, hogy nem mer váltani,újítani a játékosok terén, a másik, hogy ráerőlteti a taktikáját egy olyan csapatra akik nem igazán tudják azt játszani (érdekesség, hogy nálunk hasonló problémák voltak McStay-nél sokszor...ő elképzelte vhogy a játékot és amikor nem ment a csapatnak akkor is azt a rövid passzos vmit erőltette szélsők nélkül)...ha nem lenne nálunk akkor azt mondanám,hogy Mészöly lenne a megoldás mert be meri vállalni a fiatalokat és jól képes motiválni a játékosokat. de ugye Mészöly foglalt
szóval nemtom ki lenne jó megoldás....egyébként kíváncsi lennék egy nb1-es csapat-magyar válogatott meccsre...akkora különbség volt köztünk és a német csapat között mint egy nb1-es csapat és egy erősebb külföldi bajnokságból érkező csapat között...
Géza jó ötlet, megérdemli a lehetőséget.
mi alapján? mert így első blikkre akkor Tornyin kívül kb. mindenki megérdemli a lehetőséget.
Cselszky írta:
lilaOli írta:
Koeman-nak 2 nagy hibája van. egyik, hogy nem mer váltani,újítani a játékosok terén, a másik, hogy ráerőlteti a taktikáját egy olyan csapatra akik nem igazán tudják azt játszani (érdekesség, hogy nálunk hasonló problémák voltak McStay-nél sokszor...ő elképzelte vhogy a játékot és amikor nem ment a csapatnak akkor is azt a rövid passzos vmit erőltette szélsők nélkül)...ha nem lenne nálunk akkor azt mondanám,hogy Mészöly lenne a megoldás mert be meri vállalni a fiatalokat és jól képes motiválni a játékosokat. de ugye Mészöly foglalt
szóval nemtom ki lenne jó megoldás....egyébként kíváncsi lennék egy nb1-es csapat-magyar válogatott meccsre...akkora különbség volt köztünk és a német csapat között mint egy nb1-es csapat és egy erősebb külföldi bajnokságból érkező csapat között...
Géza jó ötlet, megérdemli a lehetőséget.
Nevermind írta:
rabbit27 írta:
RSWI írta:
Rákényszerülnek a németek erre, már nincsenek Hoenessek, Völlerek, Rumeniggék, Hasslerrel kipusztult a focizni tudó echte német generáció.
Ez túlzás. Szerintem örülnénk egy Neuernek, Lahmnak, Friedrichnek, Schweinsteigernek, Müllernek, Fringsnek.
Így van. Egyetértek veled.
Csupán csak arról van szó, hogy több nemzet fiai élnek németországban és így a válogatottba is mélyebb a merítési lehetőség.
Akik jobbak, mint a németek. Csupán ![]()
depresszionista írta:
Nevermind írta:
rabbit27 írta:
Ez túlzás. Szerintem örülnénk egy Neuernek, Lahmnak, Friedrichnek, Schweinsteigernek, Müllernek, Fringsnek.Így van. Egyetértek veled.
Csupán csak arról van szó, hogy több nemzet fiai élnek németországban és így a válogatottba is mélyebb a merítési lehetőség.vagyis kevesebb német.
Nem. Több bevándorló ![]()
Nevermind írta:
rabbit27 írta:
RSWI írta:
Rákényszerülnek a németek erre, már nincsenek Hoenessek, Völlerek, Rumeniggék, Hasslerrel kipusztult a focizni tudó echte német generáció.
Ez túlzás. Szerintem örülnénk egy Neuernek, Lahmnak, Friedrichnek, Schweinsteigernek, Müllernek, Fringsnek.
Csupán csak arról van szó, hogy több nemzet fiai élnek németországban és így a válogatottba is mélyebb a merítési lehetőség.
vagyis kevesebb német. ![]()
rabbit27 írta:
RSWI írta:
lilaOli írta:
Egyetértek!
RSWI írta: