nb1.hu

Berlin: a magyar válogatott középpályást hibáztatják

Méghozzá a kiesés miatt.

Mint arról már beszámoltunk, az RB Leipzig 2-1-re legyőzte az Union Berlint a Német Kupa szerdai elődöntőjében, így a Gulácsi Péterrel, Szoboszlai Dominikkal és Willi Orbánnal felálló lipcsei csapat lesz a Sallai Rolandot foglalkoztató Freiburg ellenfele a döntőben.

Az elődöntő győztes gólját a 92. percben a Szoboszlai helyére csereként beálló Emil Forsberg szerezte. A svéd játékos az Union magyar válogatott középpályása, a szintén csereként pályára lépő Schäfer András mellől fejelt a kapuba.

Íme a jelenet (a videón 2:37-től):

A bz-berlin.de péntek reggel megjelent cikke Schäfert okolja. Kiemelik, hogy a 23 éves játékos a könnyeivel küszködött és vigasztalni kellett őt, ezt pedig többek között Gulácsi, valamint az Union erőnléti edzője, Martin Krüger is megtette.

"Schäfer a hosszabbításban a döntő Forsberg-gólnál közel volt a svédhez, de mögé került, és elvesztette a fejpárbajt. Ez volt a döntő hiba az Union számára.

A Dunaszerdahelyről igazolt, 2021-ben az év magyar labdarúgójának választott játékos támadó középpályás és nem védő, ez látszott ennél a helyzetnél is. A 64. percben történt becserélése után látszott, hogy a labdabiztosságával a következő években is segítheti az Uniont, de védekezésben mindenképpen fejlődnie kell" – írták a cikkben.

Az Union szombaton ismét a lipcseiekkel találkozik, ezúttal a bajnokságban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC