nb1.hu

Debrecen-Paks: versenyben maradni Európáért

Debrecen – Kondás és Csertői egymás csapatát dicsérik.

Az OTP Bank Liga 24. fordulójában a Paks látogat a Nagyerdei Stadionba, ahol egész nap remek programok várják a szurkolókat a Loki első bajnoki címének és a Nagyerdei Stadion felavatásának jubileumán rendezett ünnepségsorozaton.

 

Az előző fordulóban a Paks magabiztos győzelmet aratott hazai pályán a hatodik perctől emberhátrányban játszó Pécs felett, míg a Debrecen a tavasszal veretlenül menetelő Kecskemét otthonában ért el 2-1-s sikert, így nagy csata várható a negyedik Loki és az ötödik atomvárosi gárda összecsapásán.

 

Jó formában van a Paks, ráadásul két ponttal vannak mögöttünk, tehát mindenképp rangadónak tekinthető az összecsapás – kezdte a DVSC-TEVA vezetőedzője, Kondás Elemér a klub honlapjának. – A paksiak is nyertek az előző fordulóban, de mi is jól futballoztunk Kecskeméten, magabiztos játékkal sikerült nyernünk. Bízunk benne, hogy folytatni tudjuk a jó formában lévő csapatok legyőzését. Biztos, hogy a paksiak megszervezik majd a védekezésüket, de a kontráikhoz is megvannak a gyors és kreatív játékosaik: gondolok itt Harasztira, Barthára, vagy épp Könyves Norbertre. Az NB I-ben a Debrecen bárhol játszik, az esélye mindig megvan a győzelemre. Minden meccsre úgy készülünk és minden alkalommal úgy lépünk pályára, hogy nyerni szeretnénk. Nem lesz ez másképp hétvégén sem, mindenképp olyan játékot kell produkálnunk, amivel le tudjuk győzni a Paksot, hiszen be kell gyűjtenünk a nagyon fontos három pontot.

 

(fotó:nso.hu)

 

„Azt gondolom, hogy az mindenki számára nyilvánvaló, hogy nem mi vagyunk ennek a mérkőzésnek a favoritja. Ha nyerni tudnánk, és mindhárom pontot elhoznánk, akkor az hatalmas bravúr lenne részünkről. Ellenfelünk jó játékosokkal, jó pályával rendelkezik, és jó formában is van. Nekünk az a célunk, hogy ezt a mérkőzést számukra a lehető legnehezebbé tegyük. Ehhez, mint eddig mindig, most is teljes koncentrációra lesz szükség. Bízom a fiúkban, és egy jó eredményben is” – mondta Csertői Aurél a Paks honlapjának.

 

OTP Bank Liga, 24. forduló

Debrecen – Paks

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 18.30. (tv: Sport 1)

Játékvezető: Pintér Csaba (Buzás Balázs, Szpisják Zsolt)

 

Várható összeállítások:

DVSC: Novakovics – Lázár, Brkovic, Mészáros, Korhut – Jovanovic, Bouadla, Varga, Szakály, Bódi – Balogh N.

Paks: Molnár – Kulcsár D., Rodenbücher, Gévay, Báló – Könyves, Kecskés, Tamási, Bartha – Bertus, Haraszti

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC