nb1.hu

Edzői értékelések az NB I 17. fordulójából

NB I - László nem, Horváth: araszolgatunk. Mészöly gratulált 

Igazán érdekes párosítások fűszerezték az OTP Bank Liga 17. fordulóját, így a trénerek értékeléseit sem szabad kihagyni. Hogy mit mondtak az edzők a mérkőzések után? Itt nyomon követhetitek.

    Videoton-MTK 1-0 

 

 

Horváth Ferenc (Videoton):  – Az első félidőben tudatosan teret képeztünk, hogy legyen helyük a gyors játékosoknak.Úgy gondoltam, hogy az MTK-t kicsit ki kell engedni, hogy a háta mögött tudjunk támadni. Az első félidőben volt négy-öt helyzetünk, amelyből gólt érthettünk volna el. A második játékrészben kicsit jobban rájuk kellett mennünk. Nem tudom, hogy szintet léptünk-e, de minden győzelemnek örülni kell, mert a bajnokságban most minden mérkőzés nehéz. Araszolgatunk fölfelé, remélem, eljutunk oda, ahová szeretnénk. Jön a Fradi és a Debrecen elleni meccs, ilyen fegyelmezett játékkal pontokat szerezhetünk ellenük is.

 

László Csaba (MTK): – Kihagytuk a tizenegyest és a többi helyzetet is, ezen nincs mit szépíteni. Elveszítettük a mérkőzést, csak saját magunkat okolhatjuk érte. A jövőben is Kanta marad az első számú büntetőlövőnk.

(vidi.hu)

 

 

    DVTK-Paks 1-1 

 

 

Bekő Balázs (DVTK): – Lassan bele fogok betegedni ezekbe a mérkőzésekbe. Óriási fölényben játszottunk az egész meccsen, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, amit szinte az üres kapura is ki tudtuk hagyni. Érthetetlen és megmagyarázhatatlan, ami a kapott gólunk előtt történt, ezzel nehéz helyzetbe sodortuk magunkat. A kiállítás után pedig még nehezebbe. Azonban van bennünk erő, dac és kitartás, mert sok helyzetet dolgoztunk ki tíz emberrel is, amiből csak egyet tudtunk értékesíteni, így meg kellett elégedni az egy ponttal. A mérkőzés alakulását nézve szereztünk egy pontot, de a találkozó összképe alapján nyernünk kellett volna.

 

Csertői Aurél (Paks): – A kívülállók biztosan jól szórakoztak, mert rengeteg  helyzet volt mindkét oldalon. Mi nem játszottunk jól, nagy hibaszázalékkal futballoztunk. Örülhetünk az iksznek, bár benne volt a találkozóban az is, hogy lehozzuk. Igazságosnak tartom a döntetlent, de a mi játékunk nem tetszett.

(dvtk.eu)

   Vasas-Puskás Akadémia 2-4    Simon Antal (Vasas): Úgy kezdtünk, ahogy hazai pályán kezdeni kell. 30 percig egy csapat volt a pályán, a Vasas. Ebben az időszakban helyzeteket alakítottunk ki, megszereztük a vezetést. Ezt követően sajnos a jobb oldalunkon kétszer is megvertek minket és gólokat szereztek. Ilyen hibákat nem lehet elkövetni, mint amilyet a jobb oldali védőnk elkövetett. A harmadik gól után nagyon messzire került a győzelem. A második félidő elején visszajöhettünk volna a meccsbe, de Ádám Martin ziccert hibázott. Negyedórával a vége előtt sajnos Remili kiállíttatta magát, ilyet nem csinálhat egy rutinos játékos. Ennek ellenére 10 emberrel is szereztünk egy gólt, de a pontszerzésre így már nem volt esélyünk. A piros lap és a védelmi hibák megpecsételték a sorsunkat. Ezt a meccset nagyon gyorsan el kell felejtenünk, mivel szerdán és szombaton fontos találkozók várnak ránk, ezekre kell koncentrálni. (vasasfc.hu) 

 

 

Robert Jarni (PAFC): – Csakúgy, mint a hazaiaknak, nekünk is különösen fontos volt a mai mérkőzés. Nagy alázattal és extra koncentrációval készültünk az összecsapásra. Egy rövid időszak kivételével végig sikerült megvalósítanunk az elsőre eltervezetteket.  Kontrolláltunk, kézben tartottuk a mérkőzést. Örülök neki, hogy a fiúk jól reagáltak arra, hogy hátrányba kerültünk, de még nagyobb boldogságra ad okot, hogy végre jó arányban váltottuk gólra a helyzeteinket.

(puskasakademia.hu)

   Újpest-Haladás 0-3   Mészöly Géza (Haladás): –  Jól kezdtük a meccset, talán 2–0-ra is vezethettünk volna néhány perc elteltével, ám ezt követően könyörtelenül kihasználta hibáinkat az Újpest. Ezek után az történt a pályán, amit ők akartak. Nem tudtunk egységesek lenni. Bosszantó, hogy a meccs legeleje így alakult, ráadásul ezek után többen is hibáztak. Gratulálok az Újpestnek. Heris ma átlagon felüli teljesítményt nyújtott, de többen is kiemelkedtek a vendégeknél. A gólok felőröltek bennünket. (haladasfc.nyugat.hu)

 

 

Nebojsa Vignjevics (Újpest): – Nagyon örülök a győzelemnek, és ennek több oka is van. Gratulálok a játékosaimnak, ma egy fantasztikus mérkőzésen három gólt szereztünk, a mérkőzés egészét tekintve uraltuk a játékteret, mindkét félidőben úgymond nálunk volt a labda. Meggyőző teljesítményt nyújtott kivétel nélkül mindenki, és mondom ezt azért, mert a Haladás otthonában mindig nehéz jó meccset játszani. Nagyon erős a szombathelyi együttes, de ma nem sikerült a teljes erejüket képviselniük. Veszélyes játékot játszanak általában, ma azonban mi veszélyesebbek voltunk. Nagy győzelem ez a mai. Az első félidőben végig megtartottuk a labdát, nem engedtünk üres területet a Haladás támadóinak. Már korán sikerült megszereznünk az első gólt, a második félidőben pedig bebiztosítottuk győzelmünket. Még egyszer gratulálok a csapatomnak, a Szombathelyi Haladásnak pedig sok sikert kívánok a hátralévő mérkőzésekhez.

(ujpestfc.hu)

 

 

 

Honvéd-Békéscsaba 3-2

 

 

Marco Rossi (Honvéd):Hatpontos, nehéz mérkőzés volt. Mindent meg is tettünk azért, hogy nehéz legyen. Már rögtön az elején vezetést szerzett ellenfelünk, ráadásul hatalmas védelmi hibákat követtünk el, ezek mára szokásunkká váltak. A játékosaim a legvégéig nem adták fel, és annak ellenére, hogy nagyon mély volt a talaj, végig játszották a futballt. Végig bíztak a sikerben, ez meghozta az eredményét, megérdemelten nyertünk.

 

 

Zoran Szpisljak (Békéscsaba):Nagyon sajnálom, hogy a legvégén a Honvéd megnyerte a mérkőzést, de bebizonyítottuk, hogy a Békéscsaba élvonalbeli csapat. Végig versenyben voltunk a hazaiakkal, ráadásul kétszer is vezettünk. Nem a balszerencse számlájára írom, hogy a legutolsó pillanatban szerezték meg a hazaiak a győztes találatukat, hanem annak tudom be, hogy bár ki voltak osztva az emberek, a védőim nem figyeltek a szögletnél, így a beívelésnél megelőztek minket.

 

 

Ferencváros-Debrecen

 

Kondás Elemér (DVSC): – Jobb csapat annál a Ferencváros, hogy ilyen ziccereket kihagyjunk. Kellett hozzá egy figyelmetlenség, hogy be tudjanak menni mögénk, abból gólt is kaptunk. Ezután próbáltunk menni előre, és könnyebben tudtak jönni. Ilyenkor ez van, már Radó András lövése is beakadt. Arra készültünk, hogy megnyerjük a mérkőzést, de ahhoz ilyen hibákat nem lehet elkövetni, hogy ziccereket hibázunk és védekezésben is figyelmetlenek vagyunk.

 

Thomas Doll (FTC): – Egy hét alatt nem veszítettük el a jó formánkat, lehetett látni, hogy a fiúk elég erővel rendelkeznek ahhoz, hogy kilencven percig jól tudjanak játszani. Nincs olyan csapat a világon, amely egy szezon alatt ne veszítene mérkőzést. Az a fontos, a megfelelő tanulságokat vonjuk le ebből. A következő mérkőzésre regenerálódnunk kell, Hajnal Tamás megsérült. Most egy hét alatt három mérkőzést fogunk játszani, erre fel kell készülnünk. 

 

 

Görögtűz miatt 100 percet játszottak Kádárék! Szerintetek újabb gólt szerzett Nikolics? VIDEÓK

 

 

A Sunderland is megemlékezett Fülöp Marciról!

 

 

A forduló válogatottja: FTC-Újpest 4-3! De melyik gárda lett a forduló csapata?

 

 

FTC: A Berki-ügyben nem állapítható meg bűncselekmény. A volt vezérigazgató már azt is tudja, miből veszi meg új családi házát…

 

 

Nézőszámok: nem volt tömegnyomor! De azt is eláruljuk, miért számolnak másképpen a vezetők és a drukkerek! 

 

 

Kispesten megemlékeztek a klubhűség mintaképéről, akiről fia mellett kortársai vallottak. Íme a Bozsik-film! 

  

Ferencváros: Ezért volt lila a Groupama Aréna

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC