nb1.hu

FTC: Dibuszt motiválja, hogy ott legyen az Eb-keretben

Budapest – A Loki ellen köszörülné ki a csorbát a Fradi kapusa.

Dibusz Dénest a bajnoki cím és az Európa-bajnokságon való részvétel is motiválja, hogy a lehető legjobb formájában játsszon.

 

„Mindenkinek az lebeg a szeme előtt, hogy ott legyen az Eb-keretben. Ehhez olyan teljesítményt kell nyújtani a bajnoki mérkőzéseken, amivel felhívjuk magunkra a szövetségi kapitány figyelmét. Nekem és a társaknak is plusz motiváció, hogy hétről hétre megmutassuk: érdemesek vagyunk az Eb-keretre. Szép feladat, de mindenki bizonyítani akar!” – mondta a Fradi kapusa a klub honlapjának.

 

Bár a Ferencváros múlt hétvégén az MTK-tól elszenvedte első vereségét a bajnokságban, a játékosok ugyanolyan lelkesedéssel készülnek a következő mérkőzésekre, ahogyan eddig is tették. Motivációban nincs hiány: a hátralévő fordulókban a DVSC, a Videoton, a Paks és az Újpest ellen is kemény ellenfél vár a Fradira.

 

(fotó:fradi.hu)

 

„Aki látta az örökrangadót, az tudja, hogy megvoltak a helyzeteink, nem is játszottunk rosszul. Igaz, ezúttal sajnos nem sikerült gólt szerezni. Ahogyan az összes mérkőzés után, úgy ezúttal is levontuk a tanulságokat. Továbbra is a saját játékunkat játsszuk majd, a Debrecen ellen be akarjuk bizonyítani, hogy az MTK elleni vereségtől függetlenül jó formában vagyunk. Biztos vagyok benne, hogy jó meccset játszunk szombaton. Mindkét csapatnak jó játékosai vannak, persze az a célunk, hogy mi nyerjünk a végén.”

 

„Attól függetlenül, hogy miként sikerült az eddigi 15 forduló, mindig mindent bele kell adnunk a meccsekbe. Persze látszik, hogy ez a négy forduló nem lesz majd egyszerű. Jó csapatokkal találkozunk, nagy meccsek várnak ránk. Bizonyítanunk kell, hogy mi vagyunk a legjobbak, és méltán szeretnénk bajnoki címet nyerni.”

 

Elégedetlen Loki-szurkolók, szolidaritás a Fradi ultráival

 

Divatbemutatón leplezték le a Fradi új szponzorát

 

Dárdai kézilabdás taktikával állítaná meg a Bayernt

 

Új király a kapusoknál, a Loki hálóőre remek igazolás volt

 

Megszólalt a Videoton a Kleinheisler-ügyben

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC