nb1.hu

Lényeges számadatot emelt ki Szoboszlaiék edzője – reakció

Orbán is visszatérhet.

Ma este a Mönchengladbach otthonában játszik bajnokit az RB Leipzig együttese. Szoboszlai Dominik, Gulácsi Péter és Willi Orbán csapata amennyiben nyer, ismét a legjobb négy között találja magát. Jelenleg így fest a Bundesliga élmezőnye:

A hazai gárda egyébként a 13. helyről várhatja az ütközetet. A bajnoki előtt a lipcseiek mestere, Domenico Tedesco így nyilatkozott:

"Most csak erre a találkozóra fókuszálunk, nem foglalkozunk az Európa-ligával (Gulácsiék csütörtökön a Rangers stadionjában vizitálnak, ahol bejuthatnak a sorozat döntőjébe – a szerk.). Minden meccs ugyanolyan fontos nekünk. Ugyan közelítünk a szezon vége felé, de nem érzek emiatt különösebb nyomást. Amikor átvettem a csapatot, akkor pont a Mönchengladbach alakulatát fogadtuk. Akkor a két gárda ugyanannyi ponttal rendelkezett, most 16 egység a fórunk. Ettől függetlenül nem becsüljük le az ellenfelet, hiszen jó játékosok alkotják a keretét. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a Bundesligában egyik mérkőzés sem könnyű" – mutatott rá a tréner.

A Mönchengladbach-Leipzig meccs 20.30-kor kezdődik. Orbán a Rangers elleni csütörtöki meccset kihagyta eltiltás miatt, de most már rá is számíthat Tedesco. 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC