nb1.hu

Licencek: a Kecskemét, a Kisvárda és az Újpest is fellélegezhet – reakció

Döntött az MLSZ.

 

Az Újpest FC, a Kecskeméti TE és a Kisvárda Master Good is megkapta a licencet az OTP Bank Liga következő idényére a Magyar Labdarúgó Szövetségtől (MLSZ) – jelezte az MTI.

Szerdán mindhárom klub a honlapján közölte, hogy a hiánypótlást követően megkapta a nemzetközi és NB I-es licencet az MLSZ elsőfokú licencadó bizottságától.

Az MLSZ április 21-én hozta nyilvánosságra, hogy ez a három klub szorult hiánypótlásra, hogy megkapja az élvonalbeli induláshoz szükséges licencet.

A Kecskemét ügyvezetője, dr. Filus Andor így nyilatkozott a klubhonlapnak a döntést követően:

„Ahogy azt a bizottság első döntése után jeleztük már szurkolóink felé, formai hiánypótlásokat kellett tennünk a licenc megszerzéséhez, melyeket gyakorlatilag a határozat kézhezvétele után azonnal el is kezdtünk és nagyon gyorsan meg is tettünk. Nagy lehetőség és hatalmas siker kapujában állunk, így nemzetközi licenckérelmet is beadtunk ennek szellemében. Rengeteg munkát igényelt ez minden kollégám részéről, akiknek ezúton is köszönöm, hogy egy újabb szintet tudtunk megugrani, így adminisztratív akadálya nem lesz annak, hogy akár további magasságokba jusson el csapatunk.”

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC