nb1.hu

Nikolics fehérvári és lengyel termelést szeretne

Budapest – Elárulta, miért lő több gólt Lengyelországban.

Mint jeleztük, Bernd Storck szövetségi kapitány elárulta, hogy Nikolics Nemanja mindenképpen kezdő lesz a holnapi, Feröer elleni EB-selejtezőn.

 

– Nagyon motiváltak vagyunk, és hatalmas örömmel tölt el bennünket, hogy szurkolók előtt léphetünk pályára – kezdte a támadó. – Azon dolgozunk, hogy holnap, a lefújás után, mindenki örülhessen. Viszont nem vár ránk könnyű mérkőzés, ezért arra kérjük a szurkolókat, hogy végig legyenek türelmesek, bízzanak ismét a végéig a csapatban, mint azt már többször is megtették. Örülnénk, ha akkor is mellettünk lennének, ha az elején még nem jönnének a gólok, mert lehet, ismét a hajrában döntjük el a találkozót. De azon leszünk, hogy már a meccs elején eredményesek legyünk, de óvatosnak is kell lennünk.

 

 

Nikolics beszélt arról is, hogy a Legiában más rendszerben, mást kell játszania, mint a válogatottban.

 

– A klubcsapatomban totál mást játszom, más is a rendszerünk. A Legia mindig győzelemre játszik, bajnok akar lenni, minden meccsen támad, így több esélyem van nekem is a gólszerzésre. Meg kell nézni, mennyi lehetőségem volt a válogatottban. Nem alibit keresek, de volt, hogy csak tíz vagy húsz percet kaptam a bizonyításra. Természetesen, akkor is eredményes játékra törekedtem. Huszonhét éves vagyok, remélem, sok szép siker ér még a válogatottban, úgy, hogy gólokkal tudok hozzájárulni az eredményes szerepléshez. Szeretnék úgy termelni, mint a Videotonban tettem vagy most Lengyelországban. Remélem, már holnap örömet tudok szerezni…

 

S. Z.

 

Nikolics kezd, a hatalmas bedobásokra kell figyelnünk

 

Tőzsér Dániel ismét apa lesz, távozhatott

 

Lázár Bence – Feröer: szurkol, esélyt latolgat, jellemez

 

Magyar-feröeri: még közel 7000 jegy vár gazdára

  

Csank: ebben a könnyű csoportban is szenvedünk

 

Válogatott: A francia tévé is kíváncsi volt Bödéékre!

 

Így lehet a magyar válogatott a legjobb csoportharmadik

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC